Tietoa meistä

Me Suusalongissa haluamme tehdä hammaslääkärillä asioinnin mahdollisimman mukavaksi. Tarjoamme huomaavaista, yksilöllistä palvelua vuosien kokemuksen tuomalla varmuudella. Perushammashoidon lisäksi palveluihimme kuuluvat digitaalinen röntgenkuvaus sekä implanttihoito.

Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota myös pelkohoitoon ja saaneet siitä hyvää palautetta.

Usein kysyttyä

Yhteystiedot

Raija Hakola, HLL

Hammaslääkäri, yrittäjä

Olen paljasjalkainen rovaniemeläinen. Hammaslääkäriksi valmistuin Oulun yliopistosta vuonna 1993. Vuosituhannen vaihteessa olin kaksi vuotta töissä Englannissa. Suusalonki -yrityksen perustin vuonna 2008. Luonteeltani olen tunnollinen, huolellinen ja tarkka. Parasta työssäni on käsillä tekeminen ja kokemus työn hyödyllisyydestä. Haluan antaa potilailleni kokemuksen kuulluksi tulemisesta ja mahdollisuuden vaikuttaa hoitotilanteeseen. Teen monipuolisesti hammaslääketieteellisiä hoitoja.

Pyöräilen ympäri vuoden ja talvisin harrastan hiihtoa. Minulla on neljä, nyt jo aikuista, lasta.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!

Markus Aihkio os. Kallunki, HLL

Hammaslääkäri

Tervetuloa vastaanotolleni Suusalonkiin, jossa saat ihmisläheistä ja huolellista hoitoa! Teen perushammashoidon lisäksi monipuolisesti hammaslääketieteellisiä hoitoja, kuten protetiikkaa ja kirurgisia poistoja. Valmistuin Oulun yliopistosta 2015. Suusalongissa olen työskennellyt vuodesta 2017.

Hammaslääkärin työssä nautin siitä, että pääsen tutustumaan uusiin ihmisiin ja oppimaan uutta. Tykkään työn luomista teknisistä haasteista ja pikkutarkkuus sopii minulle erinomaisesti. Hammaslääkäripelkoisten potilaiden hallinnan tunteen säilyttäminen ja myönteisten hoitokokemusten tarjoaminen on tiimillemme erittäin palkitsevaa.

Vapaa-aikaani vietän mieluusti Lapin luonnossa eräillen vaimoni ja koirieni kanssa. Elämäntavan viimeistelee itse hankituista antimista loihdittu herkkuateria läheisten seurassa. Olen aina valmis keskustelemaan hampaiden lisäksi myös luontohavainnoista!

Aki Tuomanen, EHL

Suu- ja leukakirurgi

Johannes Ruotanen, HLL

Hammaslääkäri

Minulla on perushammashoidon lisäksi pitkä kokemus hampaiden poistoista, hampaan poistoleikkauksista ja implanttikirurgiasta sekä pelkopotilaiden hoidosta. Hoidan potilaani aina yksilöllisesti. Pyrin löytämään parhaan mahdollisen hoitovaihtoehdon potilaan toiveita kunnioittaen.

Vapaa-ajalla harrastan kaikenlaista teknistä näpertelyä ja luonnossa liikkumista. Tervetuloa vastaanotolleni!

Eija Lokka

Hammashoitaja

Minulla on yli 30 vuoden kokemus työskentelystä hammashoitajana. Olen työskennellyt monissa eri hoitoloissa, Hammasasema Suusalongissa vuodesta 2018 lähtien. Työ meillä Suusalongissa on mielekästä hyvän työyhteisön ansiosta. Töihin on mukava tulla joka päivä.

Tarja Peltoperä

Hammashoitaja

Olen kotoisin täältä Rovaniemeltä. Omaan pitkän ja monipuolisen työkokemuksen hammashoitajan työstä. Täällä Suusalongissa aloitin työskentelyn vuonna 2011. Yksi työni parhaista puolista on eri-ikäisten ja erilaisten ihmisten kohtaaminen ja osallistuminen heidän suun terveydenhoitoon. Minulle on tärkeää, että jokainen potilas kokee olonsa turvalliseksi hoidon aikana, erityisesti pelkopotilaiden hoitamisessa. Vapaa-aikaani vietän kesäisin perhokalastuksen ja talvisin hiihdon parissa.

Usein kysyttyä

Mahdollisimman mukavaa hammashoitoa vuodesta 2008

Tarjoamme korkeatasoista ja yksilöllistä hammashoitoa koko perheelle. Meidät tunnetaan huomaavaisesta ja yksilöllisestä palvelusta vuosien kokemuksen tuomalla varmuudella.

Tutustu palveluihin

Tervetuloa Suusalonkiin

Voit varata ajan helposti nettiajanvarauksen kautta. Voit myös soittaa hammashoitolan aukioloaikana numeroon 040 487 8747 tai 040 487 8757.

Siirry ajanvaraukseen